gal kas nors gali paaiskinti kas tai per daikciukas yra pritaisytas prie kiekvieno radiatoriaus?
Moderator: Munchiss
Roze wrote:Sveiki,
gal kas nors gali paaiskinti kas tai per daikciukas yra pritaisytas prie kiekvieno radiatoriaus?Visa laika buvau isitikinus, kad tai yra termostatai, skirti palaikyti tam tikra temperatura kambariuose, bet kai pabandziau ten ka nors nustatyti, supratau, kad nieko neiseina...
Ir siaip man itarima kelia, kad nors radiatorius yra visiskai uzsuktas t. y. isjungtas, jis vistiek syla. Tai kaip ta siluma reguliuoti? Uz dvi savaites sumokejom 180 lt (butas 82 kv.m), kazkaip daugoka, tuo labiau, kad tik vienam kambary radiatoriai syla. Pasidalinkti savo patirtim, kas kiek moka ir kaip ten su tuo reguliavimu?
Martyna wrote:Na kazkas netvarkoj su jusu radiatoriais tikrai.. Pas mane, jei uzsuki,tai ir nesyla. Per menesi, 3-u kamabariu bute, iseina su visai aptarnavimais mazdaug 220Lt sildymo sezono metu.
Martyna wrote:Na taip, manau cia mazai, bet pakolkas viena gyvenu,tai nedaug visko ir isnaudoju. Kiek jus, Simai?
Roze wrote:Mes gyvename 8 aukste.
Bet turejau galvoje ne tuos sukiojamus daiktus su skaiciukais (su tais viskas aisku..), bet tuos kur pritvirtinti ant paties radiatoriaus is priekines puses. Tokie lyg mazi skaitmeniniai daikciukai su ekraneliu.
Kur cia kreiptis reiketu, gal tikrai kazkas negerai su tais radiatoriais? Labai jau nesinori permoketi...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest