Moderatorius: Munchiss
Ricardas rašė:Man tai taip pat labai aktualus klausimas. Anksčiau ar veliau planuoju apsitverti savo terasa. ir dėl saugumo, ir dėl jaukumo.
Mano nuomone, jei tai darom, tai reikia bent jau daryti vieningai t.y. kad nebūtų mišrainės.
6-o namo didžioji pirmojo aukšto terasa labai skoningai aptverta stikliniu turėklu (taip ir aš galvoju daryti), o vat 3-iame name mažutė terasyte viena labai neskoningai padaryta. gerai būtų kažkaip tartis kaip tai daryti.
Pakovoti prieš savavališką stiklinimąsi beveik neįmanoma.
Ricardas rašė:maciau labai neblogai atrodanti ir 5-o berods namo pirmo auksto balkona. juodi remia, paliktas tas pats tureklas, tai irgi atrodo kad taip ir turi buti.
belulino rašė:Ricardas rašė:maciau labai neblogai atrodanti ir 5-o berods namo pirmo auksto balkona. juodi remia, paliktas tas pats tureklas, tai irgi atrodo kad taip ir turi buti.
Turbut apie 7 nama kalbi?
Raymond rašė:Del balkono stiklinimo, tai pritariu kad graziai butu daryti vienoda stiliu, tada darbai atsieitu pigiau, o ir darbininkai neknistu proto ilgus metus, nes visiems padarytu per savaite arba dvi. O jeigu kiekvienas darytu sau atskirai, tai vel butu ne ramybe o vien statybos.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių