Gediminas rašė:Ir vel jus apie tuos pinigus ir teismus snekat. As pavyzdziui pries bendrijos kurima dabar. Aisku kolkas nieko gero patys nenuveikem, taciau kokios garantijos, kad suskurta bendrija ir jos pirmininkas isspres visas musu problemas??? plius snekat apie 40lt/men, man tai yra dideli pinigai ir as tikrai nesu pasiruoses tiek moketi. Mano manymu geriau butu isrinkti atstovus, surasyti visas dabartines problemas del broku ir CS ir jas isspresti. Aisku ne uz dyka, as mieliau sumokeciau tarkim 50lt, bet uz tu bedu issprendima. Kai tai bus padaryta ir jei vel kils bedos, gal tada ir pritarsiu bendrijos kurimui. GALU GALE MES GI NAUJUS BUTIS NUSIPIRKOM, 2008 metu statybos. Negi cia viskas taip baisu ir blogai dabar ir bus ateity, kad reikia kurt bendrija ir i teisma eiti?????
Ponas Gediminai, visiskai Jums pritariu, mes nusipirkome naujus butus.
Ar jus bandete problemas spresti su statytoju ar CS? Jeigu ne tai pasikalbekite su savo kaimynais, manau daug "geru" zodziu isgirsite
Jus nesutinkate ir nereikia, kai dabar CS mokate 20Lt ir dar velniai zino kokio dydzio sumas uz abejotinas (ne)atliktas paslaugas,
manau jog galutiniame rezultate Jus sumokate tam paciam CS tuos pacius 40Lt arba labai artima suma. Zinant kaip jie daznai pradejo pastaruoju metu "apsirikti" ir daryti "klaidas", nenustebciau kad su laiku CS "pelnas" gerokai ishaugtu.
Jeigu nezinote kam reikalinga bendrija ar ka ji gali palyginti su pavieniais fizinias asmenimis, tuomet siulyciau pasikonsultuoti su tais kurie tuo domisi.
Nemoralizuoju, tiesiog ikyrejo tokie ir panasus pasisakymai asmenu kurie mano jog viskas turi ishsispresti savaime "juk mes pirkome, mes mokejome pinigus".
Savaime niekas sienu nedazo, vaiku zaidimo aiksteleje betonines atbrailos neskardina, rankenu nesudeda, domofonu ir spynu nesutvarko, plyteliu neperklijuoja ir t.t. Defektu sarasas ilgas, bet Jus turbut ju visu net nepastebejote, nes yra kazkas kas pasirupina tuo ir derina su tais kurie uz ta broka atsakingi.
Gaila bet saujele zmoniu tikrai neturi tokio svorio koki turi namo bendrija.
Bet kuriuo atveju bendrijos steigimui pakanka 51% gyventoju pritarimo, ir manau didzioji dauguma tam pritaria.
P.S. 40Lt nera daug, nes atsisakius CS ar bent jau dalies ju teikiamu paslaugu galima puse tiek kas menesi sutaupyti.