Moderatoriai: SuperLapeSnape, Raymond, Vytis
Ievuliukas rašė:labas![]()
Girdejau ir as ta garsa - atrodo, kad kas siena grezia![]()
Gal pabandykit ant jos buto duru pakabinti rasteli, arba dar geriau imeskit i pasto deze, ji gi vistiek turbut uz komunalines lapelius ateina atsiimt...
Arbs 5 nsme irgi galima skelbima pakabint...nes tikrai triuksmas baisus - uzjauciu.

Lince rašė:Mazdaug pries menesi ir as kreipiausi i Hanneri, nes pro viena langa stipriai pute ir svilpe vejai. Man dave meistro numeri ir jis langus sureguliavo ta pacia diena, cia ieina i garantini aptarnavima![]()
Bet mane neramina kitas dalykasviename kambary saltis eina ne pro lango remus bet nuo sujungimo sienoje. ten nera jokio plysio ar itrukimo, bet atrodo, kad siena is paprastos plokstes gal kokio centimetro storio ir saltis per siena eina i vidu....
ar pas kanors yra panasiu problemu?
Martyna rašė:Labasdel kabelinu, tai, kai teiravaus pries 3 menesius, man sake,kad tik Gala cia privesta. Ja ir naudojuos - nesiskundziu
db jau gal kas ir pasikeite
A.Ga rašė:Naaa... Pas mane "gliūčina" kaip reikalas ta Gala. Pretenzijas as jiems surašysiu, vos ne kasdien turi perkrauti.
Martyna rašė:A.Ga rašė:Naaa... Pas mane "gliūčina" kaip reikalas ta Gala. Pretenzijas as jiems surašysiu, vos ne kasdien turi perkrauti.
keista, nes man jokiu problemu su televizija nebuvo, galbut retai ziuriu
Grįžti į II-as etapas (Fiziku g. 10, 12, 14, 16)
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių