4-as namas, Fiziku - 10

Moderatoriai: SuperLapeSnape, Raymond, Vytis

Standartinė Gytis&Vilma » 14 Vas 2008, 12:47

Ievoskinas rašė:Cia tik mano pasvajojimai, kurie gal netycia gali virsti realybe... Gal butu visai gerai visai teritorijai apsitverti, o prie ivaziavimu statyti slagbaumus? Arba dar geriau vartus su pulteliu :roll: Idomu, tai butu imanoma ar tai ir liks pasvajojimais?

Ka jus turit omenyje teritorija???? Bajoru kalvas ar ka????? As tai galvoju, kad visai nieko butu pilnai uzdaryti ta praejima i vidini kiemeli. Padaryt vartus su kodine spyna ir viskas. Nes ten vejas labai pucia pro ta "broma" ir be to butu visai nieko, kad kiemelis butu tik namo. Jokie pasaliniai nesislaikstytu ir pan. Butu daug jaukiau ir saugiau. Bet cia velgi, tik pasvajojimai 8)
Gytis&Vilma

Standartinė Dainius » 14 Vas 2008, 14:08

As ir uz slakbaumus! Bet manau situos klausimus galesime spresti kai jau name gyvens visi gyventojai.
Dainius

Standartinė Levas » 14 Vas 2008, 14:19

apie teritotijos aptverima tvora klausem vytauto, tai sake, nieko nebus, negausim leidimo is policijos ir pan, nes cia yra daugiabuciai... pvz. atvaro gaisrine, kol tu pakelsi ar atrakinsi vartus, tai sugaisi daug laiko, tas pats ir medicinos pagalba. tai priezastys neleidziancios to daryti.

o siaip manau daug butu norinciu aptverti visa bajoru kalvu teritorija
Vartotojo avataras
Levas

Standartinė sauliukshtis » 15 Vas 2008, 15:40

Sveiki,

Siandien pasirasiau perdavimo akta. Problemu pas mane nedaug...rimciausia - pamirstas isvesti vienas dvigubas jungtukas apsvietimui;)
Iki treciadienio pazadejo jau sutvarkyt.

Siandien maciau kazkas kraustosi pirmam aukste A ar B laiptinej. Tai gal jau apsigyvens artimiausiom dienom?

Mane Donatas patikino, jog pirmam aukste jau kazkam vandeni pajunge, maniskiam treciam aukste is esmes irgi gali tai bet kuriuo metu padaryt.
Vartotojo avataras
sauliukshtis

Standartinė belulino » 16 Vas 2008, 01:27

Sveiki kaiminai.

Treciadieni pasirasiau notarine. Ar as pirma, ar jau ira kas pasirase? Padaviau prasyma uzregistruoti turto nuosavibe registru centre, po to reikes sudaryti sutarti su Vilniaus energija. Del vandens, sake informuos veliau. Ketvirtadieni buvau bute, bet ar yra vanduo nepatikrinau, tik laukiant salciu biski atsukiau daugiau radiatorius. Klausiau Mariaus del raktu, tai sake, kad raktus jau turi, bet dar neatrinko. O siand skambino kad keicia apatines spinas ir prase atvaziuot raktu. Bet siand nespejau. Tai per iseigines nepateksiu i buta :( .

O siep kaiminai man iskilo toks klausimas. Nuo kada reikes moketi uz elektra. Nes tu elektos skaikliuku as dar nemaciau. Tai nera rakto, tai plombojami, tai nera zmogaus kuris nuvestu. Net ir nezinau ka jie rodo, nuo kokiu skaiciuku moket.
Nes vandens skaikliuku parodimus tai surase i priemimo akta o elektros ne...
O tai priskaiciuos po to delspinigius.... :(

Del apsitverimo - aptverti iejima i vidini kiema gal ir nebloga ideja. Bet tokius klausimus turetu sprest tik namo bendrija, jei mes ja ikursim. O jei sita reikala mes patikesim sity servisui - tai labai brangiai nulups.

Ai dar pamirsau, ketvirtadieni prie namo (A ir B korpusai) buvo nurinktos visos saligatvio pliteles ir sudetos salia. Idomu kodel? Kad perdarineja?
Vartotojo avataras
belulino

Standartinė Dalia » 16 Vas 2008, 23:43

Sveiki visi,
Na, mes jau irgi pasirašėme notarinę sutartį (ketvirtadienį). Šiandien buvom bute,tai pastebėjom, kad visi "brokai" ištaisyti,tik trūksta vonioj ventiliatoriaus ir paslaptingai dingusio klozeto dangčio :(. O šiaip antradienį ateis IN REAL įvertinti buto. Registrų centre užregistruos hansa bankas. Su VE pasaugos sutartį jau pasirašėme :) Girdėjome kad ketvirtadienį net 11 butų pasirašė notarines būtent iš Fizikų 10 :)
Vartotojo avataras
Dalia

Standartinė Giedrius&Dangira » 19 Vas 2008, 17:15

sauliukshtis rašė:Sveiki,

Siandien pasirasiau perdavimo akta. Problemu pas mane nedaug...rimciausia - pamirstas isvesti vienas dvigubas jungtukas apsvietimui;)

Siandien maciau kazkas kraustosi pirmam aukste A ar B laiptinej. Tai gal jau apsigyvens artimiausiom dienom?

Mane Donatas patikino, jog pirmam aukste jau kazkam vandeni pajunge, maniskiam treciam aukste is esmes irgi gali tai bet kuriuo metu padaryt.

Sveikas,
Kai pasirasei perdavimo akta, tau turejo duoti raktus vandens skaitliuko duru laiptineje, nuo rusio, ir nuo elektros skydines rusyje, kur yra elektros skaitliukai? Surasete parodymus vandens bei elektros? Ar cia reikes kazkaip su pacia Vilniaus energija vandens duomenis, bei elektros su RST susiderinti?

Ir dar del elektros norejau paklaust, ar pridavimo metu kazkokiu budu tikrinote, ar veikia rozetes, jungtukai ir t.t.? Nes pas mus yra koridoriuje keletas perjungeju, ir net nezinau, ar jie gerai sujungti, ir ar veiks paskui...
Vartotojo avataras
Giedrius&Dangira

Standartinė belulino » 19 Vas 2008, 20:38

Giedrius & Dangira rašė:
sauliukshtis rašė:Sveiki,

Sveikas,
Kai pasirasei perdavimo akta, tau turejo duoti raktus vandens skaitliuko duru laiptineje, nuo rusio, ir nuo elektros skydines rusyje, kur yra elektros skaitliukai? Surasete parodymus vandens bei elektros? Ar cia reikes kazkaip su pacia Vilniaus energija vandens duomenis, bei elektros su RST susiderinti?

Ir dar del elektros norejau paklaust, ar pridavimo metu kazkokiu budu tikrinote, ar veikia rozetes, jungtukai ir t.t.? Nes pas mus yra koridoriuje keletas perjungeju, ir net nezinau, ar jie gerai sujungti, ir ar veiks paskui...

Rakciuku nuo vandens skaikliuku laiptinei ir nuo elektros skaikliuku patalpu dar nedave, nors ir pasirasiau notarine. Sako ju dar negavo statibininkai. Siand gavau tik raktus nuo apatines spinos, kuria pakeitė.

Vandens skaikliuku parodimus man surase i apdailos priemimo-perdavimo akta. O elektros ne...

Rozetes tikrino elektrikai ijungineje lempute su kistuku i rozetes. O laidus patikrint tada negalejo, nes nei jie nei as neturejome patrono (nezinau kaip lietuviskai vadinasi, toks daikciukas kuris prisijungia prie laido ir i ji isisuka lempute) su lempute. Po to per iseigines brolis norejo prijungt lemputes, tai paaiskejo kad vienoj vietoj laidas be kontakto. Pirmadieni paskambinau Dmitrijui, ir jie atejo ir sutaise. Kazkokie laidai buvo neteisingai sujungti.
Vartotojo avataras
belulino

Standartinė Giedrius&Dangira » 19 Vas 2008, 23:00

O kaip del kvadraturos, matavot gal kas nors, ar atitinka? Nes sumazejus 1kv.m. buto kaina perskaiciuotu. Nes sienos kai kurios gipsu apdetos, apsisltintos ir pan., tai kvadratura gali buti mazesne..
Vartotojo avataras
Giedrius&Dangira

Standartinė sauliukshtis » 20 Vas 2008, 02:06

Hm...
Raktu nuo vandens skaitliuko laiptineje, rusio ir elektros skydines negavau. Gavau tris vienodus raktus nuo vienos duru spynos:) Vandens parodymus tai surasem, o del elektros ne.
Kadangi pas mane pamirstas vienas jungiklis ir laidas sienoj likes, tad elektra dar reikes patikrint.

Kaip elgetes su pabrangimais? Kiek maciau, daugelis nusprende moketi savo lesom. Tad klausimas, ar pabrangimo suma reikia sumoketi iki pasirasant notarine? Nes paskolos suma pas mane tai ta, kur dar apie jokius pabrangimus nebuvo kalbos..
Vartotojo avataras
sauliukshtis

Standartinė belulino » 20 Vas 2008, 12:39

Giedrius & Dangira rašė:O kaip del kvadraturos, matavot gal kas nors, ar atitinka? Nes sumazejus 1kv.m. buto kaina perskaiciuotu. Nes sienos kai kurios gipsu apdetos, apsisltintos ir pan., tai kvadratura gali buti mazesne..

Pagal registru matavimus man sumazejo apie puse kv metro. bet pati netikrinau.
Vartotojo avataras
belulino

Standartinė Dalia » 20 Vas 2008, 15:07

sauliukshtis rašė:Hm...
Kaip elgetes su pabrangimais? Kiek maciau, daugelis nusprende moketi savo lesom. Tad klausimas, ar pabrangimo suma reikia sumoketi iki pasirasant notarine? Nes paskolos suma pas mane tai ta, kur dar apie jokius pabrangimus nebuvo kalbos..

Mes patys sumokėsim skirtumą, nes priešingu atveju reikėtų iš naujo persvarstyti paskolą :!: Nesinori gaišti laiko :lol:
Vartotojo avataras
Dalia

Standartinė sauliukshtis » 23 Vas 2008, 16:09

Na va, as jau irgi pasirasiau notarine, dokumentai registru centre. Norisi jau greitai ir apsigyvent...
Del buto ploto pasikeitimu, tai pas mane padidejo kazkur 0,5 kv. m.
Vartotojo avataras
sauliukshtis

Standartinė belulino » 23 Vas 2008, 17:14

Sveikinu :D

Beje, gal kas galyt numesti kontakta dedes, kuris dabar vietoj Dmitrijaus vadovauja butu pridavimais?
Vartotojo avataras
belulino

Standartinė Giedrius&Dangira » 24 Vas 2008, 14:30

belulino rašė:Sveikinu :D

Beje, gal kas galyt numesti kontakta dedes, kuris dabar vietoj Dmitrijaus vadovauja butu pridavimais?

861681574 Stolcas berods, ar kazkaip kitaip ji ten vadina :lol:
Vartotojo avataras
Giedrius&Dangira

Standartinė sauliukshtis » 24 Vas 2008, 22:47

Aha...numeris tai sitas, bet vardas lyg ir Francas. Kazkaip taip ji man Donatas pristate, o po to ir pats kai skambino, tai lyg ir taip prisistate:)
Vartotojo avataras
sauliukshtis

Standartinė belulino » 25 Vas 2008, 23:32

Aciu :D
Vartotojo avataras
belulino

Standartinė sauliukshtis » 26 Vas 2008, 18:27

Kaimynai, noriu paklaust ar jau pasiraset sutartis su VE? Jei taip, kokiu dokumentu jiems reikia ir ar ilgai uztrunka pas juos tas procesas, t.y. zmoniu kiekiai kokie?
Ryt planuojuosi laika, o nuveikt reikia milijona darbu...tai labai aktualu:)
Vartotojo avataras
sauliukshtis

Standartinė Dalia » 26 Vas 2008, 20:11

Vziuojant i VE reikia tureti asmens dokumenta ir notarine sutarti. Mes kai buvome uztrukome apie 20min.,vaziavome pries atidaryma buvome pirmi. Siaip ten yra keli langeliai ir kad butu daug zmoniu nepastebejom.
Vartotojo avataras
Dalia

Standartinė belulino » 26 Vas 2008, 23:51

O man biski uztruko registru centre. Pasirinkau kad registruos per 10 d. dienu, bet neivertinau, kad daug iseiginiu. O kadangi sutarti jie pasieme, tai turiu laukti, kol reiks atsiimti nuosavybes pazimejima. Bet jau bus ketvirtadieni. Tada reiks i banka ir i VE. Turto vertinoju man nereikia. Kai bankas perves pinigus ir duos man pazima, reikes dar karta pas notare, kad nuimtu pirmini ikeitima. Tai tiek.
Vartotojo avataras
belulino

Standartinė sauliukshtis » 03 Kov 2008, 16:58

Na ka, kaimynai, as jau apsigyvenau bute...kolkas turiu du baldus: stala ir kede :))) Ir siaip klaikus bardakas dar... Nu bet nieko.
Liftai jau veikia, kiek teko pastebet veikia stebetinai tyliai ir stabiliai. Daugiau lyg ir nieko labai naujo.
Savaitgali keleta zmoniu besikraustanciu maciau.

Gal kas zinot ka nors del sutarciu su Vilniaus Vandenim?
Vartotojo avataras
sauliukshtis

Standartinė Vytis » 03 Kov 2008, 17:06

Sveikas atvykes!
mes kol kas taip pat tik viena balda turim - lova, uz savaites turetu ir virtuve atkeliaut :D
Vartotojo avataras
Vytis

Standartinė belulino » 04 Kov 2008, 19:18

O jau rimtai kas nors gyvenat?
Man tai kol kas baisu, kol mazai giventoju;).
Siand gavau raktus nuo virsutines spinos, beje keite ir pacia spina, nes hanneris buvo pamete raktus.
Vandeni jau pajunge, bet sutarties dar nepasirasinejau. Su VE jau pasirasiau.
Ar kas nors turyt raktus nuo vandens ir elektros skaikliuku?
Vartotojo avataras
belulino

Standartinė Giedrius&Dangira » 04 Kov 2008, 22:58

Pasiemem visa susni raktu, 7 gal, nuo pagrindiniu laiptines, rusio, lifto, parkingo, kiemo vidiniu abieju duru, bei elektros skydines, kurioje yra elektros skaitliukai. Nedave nuo vandens tik :evil:
Vartotojo avataras
Giedrius&Dangira

Standartinė Vytis » 05 Kov 2008, 00:21

belulino rašė:O jau rimtai kas nors gyvenat?
Man tai kol kas baisu, kol mazai giventoju;).
Siand gavau raktus nuo virsutines spinos, beje keite ir pacia spina, nes hanneris buvo pamete raktus.
Vandeni jau pajunge, bet sutarties dar nepasirasinejau. Su VE jau pasirasiau.
Ar kas nors turyt raktus nuo vandens ir elektros skaikliuku?

nezinau kiek rimtai, bet jau antra savaite gyvenam :roll:
o del kaimynu trukumo nesiskundziam - parkingo vietu laisvu kiek nori, del muzikos ir kitokiu patriuksmavimu niekas nesiskundzia, niekas netriuksmauja kai nori pailseti, lifto rytais laukt nereikia, interneto kanalo nereikia su niekuo dalintis... galit dar per daug neskubet isikraustyt :wink:

p.s. juokauju - laukiu susipazinimo ir bendru viso namo ikurtuviu :D
Vartotojo avataras
Vytis

AnkstesnisKitas

Grįžti į II-as etapas (Fiziku g. 10, 12, 14, 16)

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių