Moderatoriai: SuperLapeSnape, Raymond, Vytis
Gytis&Vilma rašė:Gyvent ir be uzuolaidu geraiGalima dziaugtis geru vaizdeliu pro langa!! Siaip tai jau ziuriu greit iskils problemele su parkavimu. Vakar vakare gryzau ir vietos jau reikejo pasieskot. Tikiuos greit leis i parkinga!!! O siaip smagu, kad kaimynu daugeja.
RMC rašė:O kas cia taip sake? snekejau su vienu santechniku, sake pora aukstu turi buti. Vat kur ir bus namai tai rytineje namo puseje pora namuku ateiti.
O laiptineje lempos taip ir sviecia visu pajegumu pernakt?
Renata rašė:RMC rašė:O kas cia taip sake? snekejau su vienu santechniku, sake pora aukstu turi buti. Vat kur ir bus namai tai rytineje namo puseje pora namuku ateiti.
O laiptineje lempos taip ir sviecia visu pajegumu pernakt?
mano draugas snekejo su vienu is darbu vadovu. uzklause kada nusimato pabaiga statybu, tai ir pasake kad negreitai.... nes dar turi 3 etapa pabaigti tada parduotuve su pora aukstu ant virsausmusu butas 3 aukste tai kaip tik i langus ziuresime
baisiausia kad neiskiltu ir auksciau.... siaip vilniuje niekur neteko matyti tokio projekto
![]()
na jei gerai atsimenu tai nakti visada laiptineje dega sviesa, automatinis isijungimas tik prie butu.
o gal kas zino, kai namo fasada valys tai balkonu plyteles irgi isvalys?
Renata rašė:kai paskutini karta buvau bajorose, tai parduotuves pamatai jau iki teresos iskile, klausimas kiek dar pavarys i virsu. o jei mes surinktume gyventoju parasus, kaip manote ar itakos turetu?
RMC rašė:Mano matytuose planuose parduotuve pazymeta 2 aukstu. Siaip reiktu prie progos pasikalbinti koki darbininkeli.
ErnEE rašė:RMC rašė:Mano matytuose planuose parduotuve pazymeta 2 aukstu. Siaip reiktu prie progos pasikalbinti koki darbininkeli.
Kaip man ka tik paaiskino Jurga ish Hannerio - tas jau kuri laika neatitinka tikroves. Kazkada projektas buvo pakeistas. Shiuo metu - 2 aukshtu parduotuve turi 2 gyvenamuju aukshtu prieda... o 3 etapo namai ish 3 aukshto namu pavirto i 6 ir 4 aukshtu pastatus...
Kazkada tikejausi kad Haneris yra rimtesne bendrove nei kitos... ir kad ju zodziu galima tiketi - klydau. Tokie patys tik apie pinigine mastantys fruktai.
crebain rašė:
Gal čia tarp mūsų yra teisininkų, kurie šiek tiek labiau nutuokia apie sutartinius dalykus? Mes sutartyse esame pasirašę po žodžiais "su teritorijos užstatymo planais susipažinau" (ar kažkuo panašaus, dabar sutarties po ranka neturiu) ir mums priklauso sklypo dalys, kas, manau, reiškia, kad tie planai negali keistis be mūsų sutikimo. Tegul hanneris pradeda laikytis savo pačių sudarytų sutarčių pagaliau.
Ir dar dėl sutarčių laikymosi - gal pradedam visi masiškai iš hannerio reikalauti delspinigių už tai, kad vis dar iki šiol nesutvarkytas fasadas ir balkonai? Pas mane įrašyta, kad jie tą pabaigs iki gegužės 31 dienos, ir kiek suprantu pas kitus įrašyta dar ankstesnė diena. Mane asmeniškai jau užkniso dėl kiekvieno menkniekio aiškintis su jais santykius, tai gal kai visi pradės rėkti tai jie atsibus iš savo didybės manijos ir pradės krutinti pirštus ir patys žiūrėti, kokias nesąmones gamina.
Grįžti į II-as etapas (Fiziku g. 10, 12, 14, 16)
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias